Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Breakfast Ideas #1: Τηγανήτες με μέλι και κανέλλα

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν πρέπει ποτέ να το παραλείπουμε! Θα ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί να βλέπουμε νόστιμες και εύκολες συνταγές με μέλι, ιδανικές ως προτάσεις πρωινού (και όχι μόνο). Ξεκινάμε λοιπόν τη νέα ενότητα, με τις αγαπημένες σε όλους τηγανήτες! Είναι πανεύκολες, νόστιμες και πολύ θρεπτικές.

 

 

Υλικά που χρειαζόμαστε:

Για τη ζύμη:
  • 5 κούπες χλιαρό νερό
  • 3 βανίλιες
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
  • ελαιόλαδο
Για πασπάλισμα:
  • μέλι
  • κανέλλα
  • ζάχαρη (προειρετικά)

 

Εκτέλεση

1)Ζεσταίνουμε σε αντηκολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.

2)Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε τη ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος σιγά σιγά στο ίδιο σημείο. Προσοχή: Δεν πρέπει να απλώνει!

3)Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.

4)Μόλις ροδίσουν και από τις 2 πλευρές, είναι έτοιμες! 

 

Πηγή Φωτογραφίας: domesticgothess.com
Πηγή Κειμένου: sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...